نــــادي الصيـــــــدلـــــــه
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجى التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي


مـــنـــتـــدى يـــخـــتــــص بـــطـــلـــبـــة كـــلـــيـــة الـــصـــيـــدلـــه جــامــعــة الــبــصــره
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول تسجيل دخول الاعضاء

شاطر | 
 

  طريقة صنع بسكوت اللانكشير بالخطوات المصورة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
°~*§¦§لارا §¦§*~°
 
 
avatar


انثى عدد المساهمات : 98
تاريخ التسجيل : 11/03/2011
العمر : 36

مُساهمةموضوع: طريقة صنع بسكوت اللانكشير بالخطوات المصورة   السبت مارس 26, 2011 8:38 am


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يالا نبدا
المقادير

300 جم زبد
250 جم سكر بودرة
بيضتين كاملين كبار
صفار بيضتين
300 جم دقيق
300 جم نشا
معلقة صغيرة بكنج باودر
فانيليا
اول شي نضرب الزبدة جيداً
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نضيف السكرونضرب تانى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نضيف البيض بيضة بيضة مع الضرب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد نضيف الدقيق والنشا بالتدريج ونعجن بايدينا لغاية لما تتكون عجينة ما تلزقش فى ايدينا

ولو العجينة لسه مالمت والدقيق كميته خلصت نزود الدقيق
المهم فى الاخر العجينة تلم معانا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهاي عملتها بالشيكولاتة
حنشيل معلقتين كبار دقيق ونحطهم كاكاو خام
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وندهن الصيجان ونشكله بالشكل هاذه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونخبزه فى فرن هادى الى متوسط الحرارة على الرف الوسطانى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وانا شكلته كمان على شكل القلوب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهاذه شكله لما خلص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اول شي نلزق كل اتنين فى بعض بالمربى او الشيكولاتة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نحطهم على ورق شفاف بالشكل هاذه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نكون مسيحين شيكولاتة خام بيضا لما نطلع المعلقة يطلع مع المعلقة خيط رفيع من الشيكولاتة
نطلع المعلقة من الشيكولاتة السايحة ونمشيها بسرعة فوق البسكوت رايح جاى خيط الشيكولاتة يعمل اشكال عشوائية بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بالنسبة لكور الشيكولاتة نغطسها فى الشيكولاتة السايحة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونطلعها على شفاف بالشكل هاذه ونسيبها تنشف
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نعملها خطوط عشوائية بالشيكولاتة البنى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونحطها فى اطباق بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا هاي نفس الطريقة بس بالبنى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا ممكن نبتكر فى التزيين حاجات كتير
وفى الاخر نقدمهم فى صينية بالشكل هاذه


====================================================================================================
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
طريقة صنع بسكوت اللانكشير بالخطوات المصورة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
نــــادي الصيـــــــدلـــــــه :: قســــم الاســره والصحه العامـــــه :: منتدى اطبخ على كيفك-
انتقل الى: